Jesienna Sałatka z winegretem żurawinowym

Jesienna Sałatka z winegretem żurawinowym
Jesienna Sałatka z winegretem żurawinowym to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.21 za porcję. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz gruszki anjou, sól koszerną, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest super. Spróbuj Jesienna Sałatka Z Jarmużu Z Winegretem Żurawinowym, Jesienna Sałatka Z Winegretem Klonowym, oraz Balsamiczna Sałatka Dijon Vinaigrette & A Fall dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu połącz ocet z żurawiną. Gotować na średnim ogniu, aż żurawina zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia; dodać oliwę z oliwek, cukier, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
3
Umieścić w blenderze i wymieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Core i julienne jedna gruszka, core i kostka druga.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
5
W dużej misce, połączyć sałatę rzymską, endywia, pokrojone w kostkę gruszki, orzechy włoskie i Gorgonzola. Wrzucić i mżawka z wystarczającą ilością opatrunku do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
RomaineRomaine
GorgonzolaGorgonzola
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
EndiveEndive
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Podzielić na talerze sałatkowe i udekorować gruszką. Top z wszelkich dodatkowych orzechów włoskich, jak również.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia66
Magazyn