Jedna Patelnia Inside-Out Chicken Cordon Bleu
Jedna patelnia Inside-Out Chicken Cordon Bleu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 576 kalorii, 44g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 531 osób. Udaj się do sklepu i odebrać styl Panko bułka tarta, sól i pieprz, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Inside-Out Chicken Cordon Bleu, Patelnia Z Kurczaka Cordon Bleu, oraz Patelnia z kurczaka Cordon Bleu z kremowym sosem Dijon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. w 10-calowej patelni żaroodpornej, rozgrzać olej na średnim ogniu. W międzyczasie w płytkiej misce wymieszaj mąkę, sól i pieprz. W drugiej płytkiej misce ubić jajko. W trzeciej płytkiej misce, miejsce okruchy chleba.
Gdy olej jest gorący, wszystkie boki każdej piersi kurczaka pokroić mieszanką mąki, następnie jajko i bułkę tartą.
Miejsce na patelni; gotować 4 do 5 minut z każdej strony lub aż złoty kolor. W razie potrzeby gotować w 2 partiach.
Gdy wszystko kurczak jest złoty, ułóż wszystkie plastry na patelni.
Umieść 1 plasterek sera na każdym plasterku piersi kurczaka. Na wierzchu 1 plasterek szynki i drugi plasterek sera.
Piec 12 do 15 minut lub aż ser jest gorący, szampan i złoty brąz, a kurczak nie jest już różowy w środku.