Jarmuż i Tamales z serem

Jarmuż i Tamales z serem
Jarmuż i ser Tamales to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 154 kalorie. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ser mozzarella, cukinia, jarmuż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Spróbuj Ser z pieczonym Chile Tamales: Tamales de Queso con Rajas, Tamales Santafereños o Bogotános (Region Santa Fe Tamales), oraz Tamales Tolimenses (Region Tolima Tamales) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Do napełniania: roztopić masło w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
3
Dodaj cebulę, czosnek i cukinia i saute, aż cebula jest miękka, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
4
Dodaj jarmuż i saute 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
5
Dodać bulion warzywny, przykryć i gotować, aż kapusta zwiędnie, o 6 protokół. Odsłaniać i gotować na wolnym ogniu, aż prawie cała ciecz odparuje, około 2 minut. Wyłączyć ogrzewanie i lekko ostudzić. Doprawić solą i pieprzem. Ser wymieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
Napój Soy Dream (oryginalny Smak) Lub MlekoNapój Soy Dream (oryginalny Smak) Lub Mleko
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
JarmużJarmuż
1
Masę wymieszać z proszkiem do pieczenia w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Dodać skracanie warzyw i wymieszać za pomocą miksera elektrycznego, aż będzie konsystencja grubego posiłku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie WarzywSkracanie Warzyw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Wlać bulion warzywny i wymieszać, aż ciasto się połączy (ciasto powinno być wilgotne).
Składniki, których będziesz potrzebować
Napój Soy Dream (oryginalny Smak) Lub MlekoNapój Soy Dream (oryginalny Smak) Lub Mleko
1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
4
Ręcznie wymieszać sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
1
Ułóż łuskę kukurydzy, prążkowaną stroną w dół, płasko na powierzchni roboczej i rozłóż 2 do 3 łyżek masy na łuskę kukurydzy. Następnie umieść łyżkę nadzienia z jarmużu na wierzchu masy. Złóż większe boki, a następnie spiczastą końcówkę nad tamale. Powtórz z pozostałymi łuskami kukurydzy, nadzieniem i masą.
Składniki, których będziesz potrzebować
łuski Kukurydzyłuski Kukurydzy
TamalesTamales
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
JarmużJarmuż
2
Aby zaparować, umieść monetę na dnie garnka i napełnij 1-2 cale wody. Upewnij się, że kosz parowca nie jest zanurzony w wodzie. Ułóż dno kosza parowca z dodatkowymi łupinami i ułóż tamales w parowniku, z odsłoniętym końcem skierowanym w górę. Top z większą ilością łusek i przykryć wilgotnym ręcznikiem. Doprowadzić wodę do wrzenia i gotować, aż masa nie przykleja się do łuski, 30 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
TamalesTamales
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Uwaga kucharza: moneta będzie grzechotać podczas gotowania. Jeśli przestanie grzechotać, cała woda wyparowała i musisz dodać więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia8
Magazyn