Japoński SOS Eggyolk (majonez) do owoców morza

Japoński SOS Eggyolk (majonez) do owoców morza
Przepis Japoński SOS Eggyolk (majonez) na owoce morza jest gotowy w około 5 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Ten przepis sprawia, że 250 porcji z 20 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, cukier, sake i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Dobrze sprawdza się jako sos. Ten przepis z Food.com posiada 2 wentylatory. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Japońskie Risotto Z Owocami Morza, Majonez kaparowy (do owoców morza lub warzyw), oraz SOS Tonkatsu (Japoński sos Barbecue).
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 m.
Porcje250
Ocena Zdrowia0
Magazyn