Jak zrobić krem z zupy kalafiorowej

Jak zrobić krem z zupy kalafiorowej
Jak zrobić krem zupa kalafior może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.64 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać sól, russet ziemniaki, Skórka z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest solidne. Podobne przepisy to Masson ' s Cream of Artichoke Soup-zrób tę wyjątkową zupę w domu, Krem z zupy kalafiorowej I, oraz Krem z zupy kalafiorowej.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w rondlu na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę i seler w gorącym oleju, aż przezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SelerSeler
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać czosnek i sól i mieszać przez 1 minutę. Wymieszać z ziemniakami, kalafiorem, rosołem z kurczaka i wodą. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż kalafior będzie miękki i ziemniaki są łatwo rozbite o bok garnka, o 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
KalafiorKalafior
ZiemniakZiemniak
CzosnekCzosnek
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Puree zupę za pomocą blendera zanurzeniowego, aż będzie gładka. Zmniejszyć ogień do niskiego, doprawić pieprzem cayenne i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
SólSól
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
4
Wlać śmietanę i mieszać do ogrzania. W razie potrzeby doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
SólSól
5
Boczek gotować na patelni na średnim ogniu, aż ostry, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Przełożyć ugotowany boczek na wyłożony ręcznikiem papierowym talerz, aby osuszyć. Wrzucić bułkę tartą w pozostałym tłuszczu boczku na patelni, i gotować na małym ogniu, aż tosty i chrupiące. Wymieszać z serem i nadal gotować, aż się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
Bułka TartaBułka Tarta
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
7
Przełożyć do miski i schłodzić do temperatury pokojowej. Wymieszać z boczkiem, skórką z cytryny i natką pietruszki. Wrzuć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Pietruszka-naćPietruszka-nać
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
8
Podawać zupę przyozdobioną boczkiem gremolata na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
ZupaZupa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn