Jak zrobić krem zupa kalafior może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.64 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać sól, russet ziemniaki, Skórka z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest solidne. Podobne przepisy to Masson ' s Cream of Artichoke Soup-zrób tę wyjątkową zupę w domu, Krem z zupy kalafiorowej I, oraz Krem z zupy kalafiorowej.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek w rondlu na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę i seler w gorącym oleju, aż przezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Seler
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodać czosnek i sól i mieszać przez 1 minutę. Wymieszać z ziemniakami, kalafiorem, rosołem z kurczaka i wodą. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż kalafior będzie miękki i ziemniaki są łatwo rozbite o bok garnka, o 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka
Kalafior
Ziemniak
Czosnek
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Puree zupę za pomocą blendera zanurzeniowego, aż będzie gładka. Zmniejszyć ogień do niskiego, doprawić pieprzem cayenne i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Cayenne
Sól
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender Zanurzeniowy
4
Wlać śmietanę i mieszać do ogrzania. W razie potrzeby doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Sól
5
Boczek gotować na patelni na średnim ogniu, aż ostry, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Przełożyć ugotowany boczek na wyłożony ręcznikiem papierowym talerz, aby osuszyć. Wrzucić bułkę tartą w pozostałym tłuszczu boczku na patelni, i gotować na małym ogniu, aż tosty i chrupiące. Wymieszać z serem i nadal gotować, aż się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z Boczku
Boczek Gotowany
Bułka Tarta
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia
7
Przełożyć do miski i schłodzić do temperatury pokojowej. Wymieszać z boczkiem, skórką z cytryny i natką pietruszki. Wrzuć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Cytrynowa
Pietruszka-nać
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny Lukrecjowe
8
Podawać zupę przyozdobioną boczkiem gremolata na wierzchu.