Jagodowy Jogurt Mrożony
Jagodowy mrożony jogurt to deser, który serwuje 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 565 kalorii. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Mieszanka cynamonu, sok z cytryny, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 2252 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 50 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Jagodowy Jogurt Mrożony, Jagodowy Jogurt Mrożony, oraz Jagodowy Jogurt Mrożony.
Instrukcje
Jagody ugotować z sokiem z cytryny, cukrem, solą, cynamonem:
W średnim rondlu umieść jagody, sok z cytryny, cukier, sól i cynamon.
Podgrzewać na średnim ogniu, mieszając, aż cały cukier się rozpuści.
Podczas gdy mieszanka jest podgrzewana, użyj masher ziemniaczany rozgnieść jagody.
Gdy cały cukier się rozpuści, wyjąć z ognia. Odcedzić Skórki borówki i niech soczysty syrop jagodowy ostygnie przez 10 minut.
Wymieszać z jogurtem, mlekiem, a następnie schłodzić: wymieszać z jogurtem i mlekiem do całkowitego włączenia.
Przykryć i schłodzić mieszaninę w lodówce przez kilka godzin (lub przez noc), aż do całkowitego wystygnięcia.
Proces w maszynie do lodów: Przetwórz mieszankę jogurtu jagodowego w maszynie do lodów zgodnie z instrukcjami producenta (zwykle około 25 minut).
Podawać od razu (będzie miękka) lub pozostawić do twardości przez kilka godzin zamrażając.