Jagodowo-Brzoskwiniowe Galetki
Jagodowo-brzoskwiniowe Galettes może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 65 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 170 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto ciasto, cukier, cukier granulowany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Galanteria Brzoskwiniowo-Brzoskwiniowa Z Cukrem Cytrynowo-Tymiankowym, Rustykalna biała brzoskwinia, Jagoda i bazylia patelnia Galettes, oraz Po Prostu Brzoskwiniowa Melba Galettes.
Instrukcje
Wyłożyć blachę do pieczenia folią lub pergaminem.
Rozwałkować 1 porcję ciasta w 12-calowe koło; umieścić na folii.
Połączyć brzoskwinie, jagody i 1/4 szklanki cukru. Ułóż połowę mieszanki brzoskwini na środku ciasta, pozostawiając 3-calową granicę. Zagnieść krawędzie ciasta w kierunku środka, delikatnie naciskając, aby uszczelnić (ciasto pokryje tylko częściowo mieszankę brzoskwini).
Połowę roztopionej konfitury posmarować mieszanką brzoskwiniową i krawędziami ciasta.
Piec w temperaturze 425 przez 10 minut. Zmniejszyć temperaturę piekarnika do 350 (nie wyjmować galette z piekarnika); piec dodatkowe 20 minut lub do lekko rumiane. Powtórz procedurę z pozostałym ciastem, mieszaniną brzoskwiń i konfiturami.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Pokrój każdą galetkę na 8 klinów.