Jagnięcina z czosnkiem i ziołami

Jagnięcina z czosnkiem i ziołami
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Czosnek i ziele-Crusted jagnięcina może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 20 i kosztuje $2.15 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz liście tymianku, szczypiorek, merlot i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kotlety jagnięce z czosnkiem i ziołami, Ziołowa Nóżka Jagnięca, oraz Ziołowa Nóżka Jagnięca dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Usuń białą papierową skórę z główek czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków).
Składniki, których będziesz potrzebować
GoździkiGoździki
CzosnekCzosnek
3
Odetnij górne porcje główek czosnku. Owinąć główki czosnku w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Piec w 350 1 godzinę; ostudzić 10 minut. Wycisnąć główki czosnku, aby wyodrębnić miąższ. Odrzuć Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
EkstraktEkstrakt
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Umieść miąższ czosnku, musztardę i olej w robocie kuchennym; proces aż będzie gładki. Wymieszać szczypiorek i liście tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek
MusztardaMusztarda
SzczypiorekSzczypiorek
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
6
Zwiększenie temperatury pieca do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Trim tłuszczu z jagnięciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
8
Wytnij 12 3/4-calowych szczelin w jagnięcinie; umieść świeży plasterek czosnku w każdej szczelinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
JagnięcinaJagnięcina
9
Powierzchnię jagnięciny posypać 1/2 łyżeczki soli i pieprzu; natrzeć prażoną mieszanką pasty czosnkowej. Nacisnąć bułkę tartą na powierzchni jagnięciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pieczony CzosnekPieczony Czosnek
Bułka TartaBułka Tarta
JagnięcinaJagnięcina
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
10
Umieścić jagnięcinę na patelni brojlerów. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część jagnięciny, upewniając się, że nie dotkniesz kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
KościKości
JagnięcinaJagnięcina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
11
Piec w temperaturze 425 przez 10 minut. Obniżenie temperatury pieca do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Piec dodatkowe 2 godziny i 10 minut lub aż termometr rejestruje 140 (średnio rzadkie) do 155 (średnio).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
13
Wyjąć jagnięcinę z stelaża; umieścić na płytkim talerzu do serwowania. Lekko przykryć folią; odstawić 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
14
Odcedzić tłuszcz z dna patelni (nie zeskrobywać patelni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
15
Umieść patelnię brojlerów na płycie kuchennej na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
PiecPiec
16
Dodaj bulion i doprowadzić do wrzenia, skrobanie poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
17
Połączyć czerwone Wino i skrobię kukurydzianą i wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Czerwone WinoCzerwone Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
18
Dodaj do bulionu wołowego i wróć do wrzenia. Gotować 1 minutę lub do momentu, aż mieszanina będzie lekko gęsta, stale mieszając. Wymieszać 3/4 łyżeczki soli i od razu podawać z jagnięciną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
JagnięcinaJagnięcina
SólSól
19
W razie potrzeby udekoruj gałązkami tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianekświeży Tymianek
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia28
Magazyn