Jabłko miodowe-glazurowane udka kurczaka

Jabłko miodowe-glazurowane udka kurczaka
Udka z kurczaka z miodem jabłkowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 10 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, czosnek, udka kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Spróbuj Morelowe Glazurowane Nogi Kurczaka Z Grilla, Klon i musztarda glazurowane nogi kurczaka, oraz Udka kurczaka z miodem i rozmarynem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kurczaka opłukać i osuszyć. W ciężkiej plastikowej torbie na żywność o pojemności 1 galona połącz kurczaka, sok jabłkowy, czosnek i pieprz. Zamknąć worek, umieścić w misce i schłodzić co najmniej 4 godziny lub do 1 dnia; odwrócić od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Przygotuj grilla. Jeśli używasz brykietów węglowych, kopiec i zapalić 60 brykietów na palenisku z grilla z pokrywką. Gdy brykiety są usiane szarym popiołem, w ciągu 15 do 20 minut popychaj równe ilości na przeciwległe strony firegrate.
3
Dodaj 5 więcej brykietów teraz, i co 30 minut gotowania, do każdego Kopca węgli.
4
Jeśli korzystasz z grilla gazowego, włącz ogrzewanie do wysokiego i zamknij pokrywę na 10 minut. Wyreguluj palniki do gotowania pośredniego (bez środka rozgrzewającego) i utrzymuj na wysokim poziomie. Ustaw miskę ociekową na palenisku między węglami lub palnikami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Ustaw grilla na miejscu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Podnieś kurczaka z marynaty i połóż na grillu, a nie na ogniu. Przykryć grilla; otwarte otwory wentylacyjne na węgiel drzewny. Podlewać marynatą od czasu do czasu przez pierwsze 20 minut. Kurczak gotować, aż nie będzie już różowy w kości najgrubszej części (wyciąć do testu), 40 do 45 minut. Wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Umyj wszystkie strony kurczaka miodem. Gotować, aż rumiane, obracając w razie potrzeby, 3 do 4 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
8
Przełożyć na talerz.
9
Dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn