Jabłko gałka muszkatołowa Pine Nut ciasto z brązowym cukrem Buttercream

Jabłko gałka muszkatołowa Pine Nut ciasto z brązowym cukrem Buttercream
Jabłko gałka muszkatołowa ciasto z orzeszkami piniowymi z brązowym cukrem Buttercream może być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na deser. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 13g tłuszczu i w sumie 460 kalorii. Za 80 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wystarczy mieszanka mielonego cynamonu, mleka, masła i garści innych składników, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 38 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co nie jest takie wspaniałe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Diabelskie ciasto z kremem z brązowego cukru, Ciasto gruszkowo-migdałowe z kremem cynamonowym z brązowego cukru, oraz Ciasto z brązowego cukru z kremem orzechowym i kruchą polewą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Wyłóż 24-stopniową foremkę do babeczek o regularnym rozmiarze wkładkami do babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W wytrzymałej misce wymieszaj masło i tłuszcz na średnich obrotach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Dodaj jajka po 1 na raz, aż do całkowitego połączenia. Zeskrob boki miski gumową szpatułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodaj bardzo drobny cukier za pomocą miksera ustawionego na niską prędkość. Po połączeniu Ustaw mikser na średnią prędkość i mieszaj przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier DrobnyCukier Drobny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Przesiej mąkę do ciasta, cynamon, sól i proszek do pieczenia. Zacznij dodawać przesiane suche składniki do ciasta, na przemian z ciepłym mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Mąka TortowaMąka Tortowa
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Wymieszaj jabłka i gałkę muszkatołową. Gotuj w kuchence mikrofalowej przez 3 minuty, a następnie spuść nadmiar soków. Do ciasta włożyć jabłka i połowę prażonych orzeszków piniowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
7
Dodaj ekstrakt waniliowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
8
Napełnij wkładki do babeczek dwie trzecie drogi i piecz przez 16 do 20 minut. Użyj wykałaczki, aby wbić środek babeczki, a jeśli wyjdzie czysta, babeczki są gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Wyjmij z patelni i umieść na tacy do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
1
W małym rondelku podgrzej brązowy cukier i 2 łyżki masła. Gotować przez 1 minutę, zdjąć z ognia i lekko ostudzić. (Jeśli całkowicie ostygnie, za bardzo stwardnieje i utrudni kremowanie masłem.) W wytrzymałej misce wymieszaj pozostałe 1/2 szklanki masła z roztopioną mieszanką masła / brązowego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodaj 3 szklanki cukru pudru i mieszaj na niskich obrotach. Wyłącz mikser, dodaj mleko i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodaj pozostałe 3 szklanki cukru pudru i wanilię i wymieszaj, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Ciasto naprawdę dobrze komponuje się z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W38 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn