Jabłko crumble Bochenek
Need a deser wegetariański lacto ovo? Jabłko crumble Bochenek może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 359 kalorii. 305 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis z BBC Good Food wymaga mleka, jabłek, mąki i orzechów laskowych. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 29%. Podobne przepisy to Apple Crumble, Apple Crumble, oraz Apple Crumble.
Instrukcje
Piekarnik do 160C / 140C wentylator / Gaz
Masło i wyłożyć podstawę 2-litrowej pergaminem do pieczenia. Przełóż mąkę i przyprawę do robota kuchennego i dodaj masło. Whizz zrobić drobne okruchy, a następnie wymieszać z cukrem. Wrzucić do miski i wymieszać z rodzynkami, jajkami, jabłkami i mlekiem.
Dobrze wymieszać, aż wszystko będzie równomiernie połączone, następnie łyżkę do przygotowanej puszki i wygładzić wierzch.
Aby zrobić polewę, przetrzyj palcami mąkę, masło i cukier, aby uzyskać szorstką kruszonkę, a następnie wymieszaj orzechy.
Posypać równomiernie ciasto i piec przez 50-55 minut, aż będzie twarde w dotyku i drobny szaszłyk włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w puszce przez 15 minut, a następnie wyjąć i schłodzić na stojaku z drutu.