Jabłecznik Beignets z sosem maślano-Bourbon Dipping

Jabłecznik Beignets z sosem maślano-Bourbon Dipping
Jabłecznik Beignets z sosem maślano-Bourbon zanurzenie może być tylko napój szukasz. Jedna porcja zawiera 554 kalorie, 4G białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.54 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jabłecznik Beignets z sosem maślano-Rumowo-karmelowym, Karmelizowane jabłko + ser Cheddar miękkie precle z sosem jabłkowym, oraz Otwory na pączki jabłkowe z gorącym sosem do zanurzania rumu z masłem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Do sosu zanurzeniowego: ponieważ karmel zajmuje trochę czasu, aby gotować, zacznij od umieszczenia cukru w dużej, ciężkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
3
Podgrzać cukier na średnim ogniu, mieszając widelcem, aż zacznie się topić. Po stopieniu przestań mieszać. Gotować sos, dając patelni zawirować co jakiś czas, więc cukier topi się równomiernie. Gotować, aż będzie ciemny bursztyn w kolorze, a następnie usunąć z ognia. Miej oko na cukier, ponieważ może przejść z ciemnego bursztynu do spalonego w mgnieniu oka. Umieść rękawicę kuchenną na dłoni, której będziesz używać do mieszania składników i cofnij się, aby uniknąć rozpryskiwania.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
4
Używając drewnianej łyżki, wymieszaj masło, 2 łyżki wody, bourbon, ocet i sól i gotuj na małym ogniu, mieszając, aby włączyć wszystkie składniki i zeskrobując cały karmel z dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
5
Dodać śmietanę, doprowadzić do wrzenia i pozostawić do gotowania przez 1 do 2 minut, mieszając, a następnie zdjąć z ognia. Pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
6
Dla beignets: Ustaw stojak piekarnika na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
7
Rozgrzać olej w średnio ciężkim dnie garnku na średnim ogniu do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
8
W małej misce ubić jajko widelcem, wymieszać z musującym cydrem i 1 łyżką oleju, aż będzie ładne i spienione. Uwaga kucharza: upewnij się, że używasz musującego cydru-sprawia, że ciasto jest lżejsze i bardziej puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Zielone Jabłko1 Duże Zielone Jabłko
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
9
W dużej, płytkiej misce, wymieszać 1 1/4 szklanki mąki i cynamonu, jeśli używasz. Zrób dobrze w środku mąki (podobnie jak w przypadku makaronu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
10
Wlać mieszaninę cydru do środka studni. Wprawić w ruch okrężny, widelec powoli wciągając i dodając mąkę. Mieszaj, aż powstanie grudkowe ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Zielone Jabłko1 Duże Zielone Jabłko
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
11
Umieścić pozostałe 1/2 szklanki mąki na talerzu lub patelni. Pracując partiami po 3, pogłębiaj pierścienie jabłek w mące, wytrząsając nadmiar, a następnie zanurzaj ciasto, aby pokryć, pozwalając nadmiar kapać. Ostrożnie wsuń pierścienie do gorącego oleju i smaż, delikatnie obracając raz łyżką szczelinową, aż z obu stron będą złote, łącznie około 2 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
12
Połóż beignety na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu, aby spuścić nadmiar oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
13
Przełożyć na arkusz ciastek i ogrzać w piekarniku. Powrót oleju do 375 stopni F między partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Na ImprezyNa Imprezy
14
Tuż przed podaniem rozgrzane beignety odkurzyć cukrem cukierniczym. Upewnij się, że sos maślany bourbon jest ciepły, a następnie skropić na górze i podawać więcej z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn