Intensywne Żelki Owocowe
Intensywne owocowe Gelées może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 32 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz puree z żurawiny, jasny syrop kukurydziany, płynne pektyny owocowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 23 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Musujące Gelées Owocowe, Żele Z Owoców Męczennicy, oraz Wino deserowe Gelee z owocami cytrusowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia A 9 x 5-calowy bochenek patelni z folii; płaszcz z tworzywa sztucznego w sprayu do gotowania.
W rondlu umieścić 1 1/4 szklanki cukru, koncentratu owocowego lub puree, musu jabłkowego i syropu kukurydzianego; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż termometr zarejestruje 224 (około 10 minut).
Dodaj pektynę; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę, często mieszając.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z sokiem z cytryny.
Wlać mieszaninę do przygotowanej patelni; ostudzić. Przykryć; odstawić na noc w temperaturze pokojowej.
Wierzch równomiernie posypać 1 łyżką cukru. Odwróć gele na deskę do krojenia. Wyrzucić plastik.
Pozostałe 3 łyżki cukru umieścić w płytkim naczyniu; delikatnie zwijać żelki w cukrze.