Indywidualne Tarty Z Kremem Cytrynowo-Limonkowym
Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 178 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z limonki, śmietanę do bicia, skórkę z limonki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Indywidualne Tarty Bezowe Cytrynowe, Tarty limonkowe z kremem kokosowym, oraz Indywidualne Pawłówki Z Bitą Śmietaną Z Twarogu Cytrynowego.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 232°. rozwiń ciasto skorupa na powierzchni roboczej. Użyj 4-calowego okrągłego noża, aby wyciąć cztery 4-calowe rundy ze skorupy. Naciśnij każdą rundę na 4-calową patelnię; nakłuj dno widelcem.
Piec 5 do 9 minut lub aż złoty kolor. Całkowicie schłodzić, około 15 minut.
W międzyczasie, w małej misce, ubić serek, cukier puder i śmietanę ubijając mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka. Podzielić równomiernie między ostudzone skorupy tart.
W małej misce wymieszaj startą skórkę limonki z twarogiem cytrynowym, aż będzie gładka. Łyżka równomiernie na mieszaninę ser śmietankowy w skorupach w granicach 1/4 cala krawędzi.
Udekoruj bitą śmietaną i paskami skórki limonki i cytryny.