Chrupiąca, rozdrobniona Sałatka z kaczki i makaronu

Chrupiąca, rozdrobniona Sałatka z kaczki i makaronu
Chrupiąca, rozdrobniona Sałatka z kaczki i makaronu może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 221 kalorii, 12g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka cukru, octu ryżowego, akompaniament: sos do zanurzania chile i / lub nuoc cham i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Rozdrobniona sałatka z kaczki, rukoli i pomarańczy, Pokrojony Pięciopalczasty Indyk z sałatką ziołowo-makaronową, oraz Sałatka z makaronem Soba z wędzoną kaczką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron gotować w garnku 4-quart wrzącej osolonej wody, aż będzie miękki, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić w durszlaku, następnie spłukać pod zimną wodą i dobrze spuścić. Wymieszaj ocet, cukier i sól w misce, aż cukier się rozpuści, następnie dodaj makaron i dobrze Wrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
OcetOcet
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Ciepła 1 łyżka oleju w 10-do 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie smażone kawałki kaczki, począwszy od strony skóry w dół i obracając od czasu do czasu, aż skóra i mięso są chrupiące, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
MięsoMięso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przenieść szczypcami do deski do krojenia. (Nie czyścić patelni.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
PatelniaPatelnia
SzczypceSzczypce
5
Gdy kaczka będzie wystarczająco chłodna, Usuń chrupiącą skórę z mięsa i cienko pokrój skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
MięsoMięso
6
Usuń i wyrzuć nadmiar tłuszczu z mięsa, a następnie rozdrobnij mięso na kawałki o szerokości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
7
Ciepło pozostałe 1/4 Puchar oleju na patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie smażyć szalotka, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor, o 2 protokół (uważnie obserwować, jak szalotka może łatwo spalić). Szybko przenieść łyżką szczelinową do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
8
Pracując wokół rdzenia ogórka, pokrój cienkie podłużne plastry (o grubości około 1/8 cala) krajalnicą, a następnie ułóż plastry. Połówki stosu w poprzek, a następnie pokroić plastry wzdłuż na 1/4-cala-szeroki zapałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
9
Pokrój każdą brzoskwinię na pół wzdłuż na 1/8-calowe kliny za pomocą krajalnicy lub ostrego noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
10
Na każdy z 6 talerzy nałóż 1 liść sałaty, następnie podziel makaron między liście i polej kaczką (mięso i skóra), ogórkiem, brzoskwinią, szalotką i ziołami. Aby zjeść, zwiń liść sałaty do cylindra, aby zamknąć nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
OgórekOgórek
MakaronyMakarony
SzalotkaSzalotka
ZiołaZioła
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Cała KaczkaCała Kaczka
MięsoMięso
RolkaRolka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn