Chrupiąca, rozdrobniona Sałatka z kaczki i makaronu
Chrupiąca, rozdrobniona Sałatka z kaczki i makaronu może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 221 kalorii, 12g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka cukru, octu ryżowego, akompaniament: sos do zanurzania chile i / lub nuoc cham i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Rozdrobniona sałatka z kaczki, rukoli i pomarańczy, Pokrojony Pięciopalczasty Indyk z sałatką ziołowo-makaronową, oraz Sałatka z makaronem Soba z wędzoną kaczką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować w garnku 4-quart wrzącej osolonej wody, aż będzie miękki, 2 do 3 minut.
Odcedzić w durszlaku, następnie spłukać pod zimną wodą i dobrze spuścić. Wymieszaj ocet, cukier i sól w misce, aż cukier się rozpuści, następnie dodaj makaron i dobrze Wrzuć.
Ciepła 1 łyżka oleju w 10-do 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie smażone kawałki kaczki, począwszy od strony skóry w dół i obracając od czasu do czasu, aż skóra i mięso są chrupiące, 3 do 5 protokół.
Przenieść szczypcami do deski do krojenia. (Nie czyścić patelni.)
Gdy kaczka będzie wystarczająco chłodna, Usuń chrupiącą skórę z mięsa i cienko pokrój skórę.
Usuń i wyrzuć nadmiar tłuszczu z mięsa, a następnie rozdrobnij mięso na kawałki o szerokości 1/4 cala.
Ciepło pozostałe 1/4 Puchar oleju na patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie smażyć szalotka, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor, o 2 protokół (uważnie obserwować, jak szalotka może łatwo spalić). Szybko przenieść łyżką szczelinową do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Pracując wokół rdzenia ogórka, pokrój cienkie podłużne plastry (o grubości około 1/8 cala) krajalnicą, a następnie ułóż plastry. Połówki stosu w poprzek, a następnie pokroić plastry wzdłuż na 1/4-cala-szeroki zapałki.
Pokrój każdą brzoskwinię na pół wzdłuż na 1/8-calowe kliny za pomocą krajalnicy lub ostrego noża.
Na każdy z 6 talerzy nałóż 1 liść sałaty, następnie podziel makaron między liście i polej kaczką (mięso i skóra), ogórkiem, brzoskwinią, szalotką i ziołami. Aby zjeść, zwiń liść sałaty do cylindra, aby zamknąć nadzienie.