Indywidualne Frittaty Ziemniaczano-Bekonowe
Indywidualne frittaty ziemniaczano-bekonowe to bezglutenowe danie główne. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 201 kalorii, 14g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i zbierz sól, ser szwajcarski, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Indywidualne Frittaty Z Boczku Brokułowego, Indywidualne frittaty z cukinii i ziemniaków, oraz Indywidualne Brukselka I Ziemniaki Frittatas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w dużym rondlu i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować 25 minut lub do miękkości.
Odcedzić; lekko ostudzić.
Ziemniaki pokroić w kostkę 1/2 cala.
Podgrzej średnią patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj cebulę, papryka, i czosnek; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z ziemniakami, serem i boczkiem.
Połącz substytut jajka, sól i czarny pieprz. Łyżka mieszanki warzyw równomiernie do 12 filiżanek muffin lub 6-uncji ramekins pokryte sprayem do gotowania.
Mieszankę jajeczną wylać równomiernie na mieszankę warzywną.
Piec w temperaturze 375 przez 18 minut lub aż zestaw.
Wyjąć z muffinek i lekko ostudzić.