Indyk Patty Melt
Indyk Patty Melt może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 675 kalorii, 52g białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $3.93 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, cebulę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby spożywać żytni posiłek, można skorzystać z tego dania głównego z Babeczki Sowa O Szerokich Oczach jako deser. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Indyk Patty Melt, Double Decker Turcja Patty Melt, oraz Patty Z Indyka Z Otwartą Twarzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na paszteciki z indyka: w dużej misce, połączyć indyka, ricotta, szałwia, sos sojowy, sos Worcestershire, Dijon i posypać solą i pieprzem. Podziel na 4 równe paszteciki i naciśnij je na cienkie rund 1/4 cala.
Podgrzej żeliwną patelnię do średnio-wysokiej temperatury.
Dodać olej rzepakowy i zapiekać paszteciki na pierwszej stronie, aż złoty kolor, 3 do 4 protokół. Flip i gotować przez kolejne 3 do 4 minut, aż gotowane przez.
Na każdym kawałku chleba ułożyć kromkę szwajcarskiego sera, następnie burgera z indyka, a następnie około 1/4 szklanki karmelizowanej cebuli.
Umieść górny kawałek chleba, a następnie masło z każdej strony kanapki.
Patelnie z każdej strony na średnim ogniu do złotego koloru, 2 do 3 minut z każdej strony. Jeśli masz metalową miskę, przykryj kanapki, aby trochę parowały, a ser topi się szybciej.
Podawać z dobrą starą żółtą musztardą, jeśli chcesz i dużą kupą frytek w piekarniku.
Podgrzać duży garnek o ciężkim dnie na średnim ogniu.
Dodać masło i oliwę z oliwek, niech Mel masło, t, a następnie dodać cebulę i wrzucić do herbu.
Posypać solą i pieprzem, a następnie przykryć garnek i obniżyć ogień do średnio-niskiego.
Niech pot cebuli, pary i zmiękczyć na 10 do 15 protokół. Odkryć patelnię i niech cebula gotować przez około godzinę, sprawdzając na cebuli często i mieszając.
Gdy cebula jest w pełni karmelizowany, i głęboki złoty kolor, dodać sherry i zeskrobać wszelkie kawałki z dna patelni. Tymianek wymieszać, doprawić solą i pieprzem i odstawić.