Indyk Faszerowany Żurawiną Pomarańczową

Indyk Faszerowany Żurawiną Pomarańczową
Indyk nadziewany żurawiną może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje $2.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 85g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 826 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ziele angielskie, masło land o lakes®, indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pierś z indyka nadziewana serem pomarańczowym, jabłkowym i kozim z naturalnie słodzonym sosem żurawinowym, Piersi Indyka Faszerowane Żurawiną, oraz Indyk Szkliwiony Żurawinowo-Pomarańczowy dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia28
Magazyn