Imprezowa Kulka Serowa
Party Cheese Ball może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru hor d'oeuvre. Za 60 centów za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 5 g białka i 16 g tłuszczu. Ten przepis służy 24 osobom. Jeśli masz pod ręką orzechy pekan, cebulę, paprykę i kilka innych składników Planters®, możesz to zrobić. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 19% wyniku, co nie jest wynikiem imponującym. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Imprezowa kulka serowa, Imprezowa kulka serowa i Przerobiona kulka serowa na imprezę.
Instrukcje
W małej misce za pomocą miksera ubijaj ser śmietankowy i cheddar, aż się połączą.
DODAĆ wszystkie pozostałe składniki oprócz orzechów; Dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce kilka godzin.
KSZTAŁTOWAĆ w kulę; obtaczać w orzechach.
Podawać z krakersami RITZ.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe wino musujące to świetny wybór do przystawek. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Gramona La Cuvee Cava. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
Gramona La Cuvee Cava
Kolor słomkowy żółty. W nosie dobra intensywność i wyrazistość z aromatami owoców pestkowych, takich jak brzoskwinia, nieśplik japoński, jabłko i gruszka. Cytrynowy akcent skórki cytryny zapewnia świeżość. Nuty maślane i subtelna nuta gatunków i miodu. Wino jest przyjemne na początku, średnio treściwe na podniebieniu, z dobrą wagą owoców i dobrze zintegrowanym chrupiącym musem. Orzeźwiający finisz i trwała kwasowość. Wino to można spożywać przez cały posiłek, od aperitifu po trawienie. Gastronomiczna i wszechstronna. Mieszanka: 70% Xarel.lo, 30% Macabeo