Imbirowe przegrzebki sojowe zawinięte w boczek

Imbirowe przegrzebki sojowe zawinięte w boczek
Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 24 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 54 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. 30 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz bekon, imbir, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Przegrzebki Zawinięte W Boczek, Przegrzebki Zawinięte W Boczek, oraz Przegrzebki Z Boczkiem.

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Przegrzebki świetnie komponują się z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn