Imbirowa trawa cytrynowa Pina Coladan jest bezglutenowe i wegańskie napój. Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 436 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz trawę cytrynową, calowe kawałki trawy cytrynowej, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Piña Colada, Ciasto Piña Colada, oraz Pina Colada Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Z tyłu ciężkiego noża szefa kuchni, posiniacz łodygi trawy cytrynowej, aby odsłonić wewnętrzne włókna i pociąć go na 1-cal długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir G
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa Kuchni
2
Połącz kawałki trawy cytrynowej, imbir, cukier i 1/2 szklanki wody w małym rondlu. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować kilka minut, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir G
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Zdjąć z ognia i stromo przez 20 minut.
4
Przecedzić syrop do miski, odrzucając ciała stałe.