Imbir, wołowina i zielona fasola Stir-Fry
Imbir, wołowina i zielona fasola Stir-Fry jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 371 kalorii, 32G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.29 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sos sojowy, zieloną cebulę, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać gotowany biały ryż można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Wołowina i kapusta Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Low-Fodmap Veggie Stir Fry with wasabi-Ginger Sauce.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w misce, dobrze mieszając trzepaczką. Odstawić.
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 1/4 szklanki posiekanej zielonej cebuli, imbir, i czosnek na patelnię; smażyć 30 sekund.
Dodać wołowinę do patelni, i smażyć przez 4 protokół lub aż rumiane.
Wytrzyj patelnię do sucha ręcznikiem papierowym.
Dodaj pozostałą 1 łyżeczkę oleju do patelni; podgrzać na średnim ogniu.
Dodaj fasolę i pieprz na patelnię. Przykryć i gotować 3 protokół. Odkryć i gotować 3 protokół, często mieszając.
Dodaj 3/4 szklanki zielonej cebuli tops; smażyć 1 minutę. Powrót mieszanki wołowiny do patelni. Wymieszać mieszaninę bulionu; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę, stale mieszając.