Idealna Skorupa Pie
Perfect Pie Crust to skórka, która służy 24. Za 10 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 9g tłuszczu i w sumie 134 kalorii. 2 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś tłuszcz warzywny, cukier, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak super. Podobne przepisy to Rob ' s Perfect Pie Crust & Pie do druku, Płaska Szarlotka z idealną skórką, oraz Płaska Szarlotka z idealną skórką.
Instrukcje
Pokrój masło w kostkę 1/2 cala i włóż do lodówki podczas przygotowywania mieszanki mąki.
Umieść mąkę, cukier i sól w misce robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze i kilka razy wymieszaj, aby wymieszać.
Dodaj masło i tłuszcz. Pulsuj 8 do 12 razy, aż masło będzie wielkości groszku. Przy uruchomionej maszynie wlej lodowatą wodę do rurki zasilającej i pulsuj maszynę, aż ciasto zacznie tworzyć kulkę. Wyrzuć na posypaną mąką deskę i zwiń w kulkę. Zawiń w folię i wstaw do lodówki na 30 minut.
Rozwałkuj każdy kawałek na dobrze posypanej mąką desce w okrąg co najmniej 1 cal większy niż forma do ciasta, tocząc od środka do krawędzi, obracając i posypując mąką ciasto, aby nie przykleiło się do deski. (Powinieneś zobaczyć kawałki masła w cieście.) Złóż ciasto na pół, włóż je do formy do ciasta bez rozciągania i rozłóż, aby pasowało do patelni. Za pomocą małego ostrego noża do obierania pokrój ciasto o 1 cal większe niż patelnia. Złóż krawędź pod i zaciśnij krawędź palcami lub zębami widelca.