Hot Shrimp Dip
Hot Shrimp Dip może być dobry przepis, aby rozwinąć swój hor d ' oeuvre recipe box. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 210 kalorii, 20g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz cebulę, old bay TM przyprawy, mielony pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Nashville Hot Chicken Dip, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Gorący Sos Krówkowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Pokroić krewetki na małe kawałki. W naczyniu do pieczenia 8x8 cali, połączyć krewetki, żółta cebula, papryka, czosnek, majonez, olej roślinny, Old Bay ™ przyprawy, czarny pieprz, sól, i 3/4 Puchar sera.
Dobrze wymieszaj, użyj zarezerwowanego 1/4 szklanki sera, aby pokryć wierzch równą warstwą.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 25 do 30 minut.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.