Hot Green Chile Corn Dip
Hot Green Chile Corn Dip wymaga około 40 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 7G białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, majonez, ser Monterey jack i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Nashville Hot Chicken Dip, Kukurydza i zielony ryż Chile, oraz Grillowana kukurydza i zielony Dip Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszaj kukurydzę, zielone chili, ser Monterey Jack, majonez i parmezan w naczyniu do pieczenia 2-quart.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser się stopi i dip jest gorący w środku, około 30 minut. Top z oliwkami do serwowania.