Hot Dog na patyku z sosem Queso

Hot Dog na patyku z sosem Queso
Hot Dog na patyku z sosem Queso może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać Lea & Perrins sos worcestershire, velveetaâ, pomidory, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczony Veggie Hot Dog Hash, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Gorący Sos Krówkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Połącz pierwsze 2 składniki; rezerwy 1 łyżka.
3
Wkleić Franki na drewniane szaszłyki. Wykonuj małe cięcia, pod kątem i 1/2 cala od siebie, w 2 rzędach w dół po przeciwnych stronach każdego Franka. Grill 5 do 7 min. lub aż do ogrzania, obracając od czasu do czasu i szczotkując pozostałą mieszanką sosu barbecue przez ostatnie 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Cebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po CzubekCebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po Czubek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Mikrofalówka i mleko w małej misce do mikrofalówki na wysokości 1-1 / 2 min. lub do momentu całkowitego rozpuszczenia VELVEETA i dobrze wymieszania sosu, mieszając co 30 sek. wymieszać pomidory i zarezerwowaną mieszankę sosu barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Ser VelveetaSer Velveeta
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Podawać z Frankami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po CzubekCebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po Czubek

Polecane wino: Riesling, Gewurztraminer, Wino Różane

Hot dogi świetnie sprawdzają się z Rieslingiem, Gewurztraminerem i winem różowym. Gewürztraminer świetnie pasuje do twojego podstawowego nowojorskiego hot doga z musztardą i kiszoną kapustą. Dla psa w stylu Chicago z kwaśnymi ogórkami i ostrą papryką, możesz zdecydować się na chrupiące Riesling. Bez względu na dodatki, sucha róża prawie zawsze działa. Możesz spróbować Bully Hill Vineyards Dry Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 14 dolarów za butelkę.
Bully Hill Vineyards Dry Riesling
Bully Hill Vineyards Dry Riesling
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn