Hot Crab Dip
Gorący Dip krabowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 10 i kosztuje 63 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Jeśli masz majonez, serek śmietankowy, sos pieprzowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Super Bowl. 420 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 27%. Podobne przepisy to Nashville Hot Chicken Dip, Dip Krabowy Z Karczochami, oraz Zupa gorąco-kwaśna.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Ubić serek śmietankowy i majonez na gładką masę. Wymieszaj mięso krabowe, mieloną cebulę, sok z cytryny i sos Tabasco. Mieszankę łyżką do małego naczynia odpornego na piekarnik, który został spryskany sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 20 minut lub aż sos będzie bąbelkowy.
Podawać z krakersami, chipsami ziemniaczanymi lub chipsami tortilla. Możesz również użyć świeżego kraba zamiast konserwowego kraba.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau