Holiday Glazed Ham
Holiday Glazed Ham to bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 445 kalorii. Ten przepis służy 16. 59 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka konfitur morelowych, ananasa, mielonej musztardy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Holiday Glazed Ham, Przeszklona Szynka Świąteczna, oraz Cytrusowa szynka wakacyjna szkliwiona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325°.
Umieść szynkę na stojaku na płytkiej patelni do pieczenia. Ocena powierzchni szynki, dzięki czemu kształty diamentów 1/2 cala. głęboko; włóż goździki do każdego diamentu.
Piec, odkryte, 1-1 / 2 godzin.
Odcedzić ananasa, rezerwując sok. W małym rondlu połącz sok ananasowy, konfitury, musztardę i ziele angielskie. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 10 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Łyżka połowę glazury nad szynką. Plastry ananasa i wiśnie na wierzchu i bokach szynki zabezpieczyć wykałaczkami.
Piec 30-45 minut lub do termometru czyta 140°, fastrygowanie dwa razy z pozostałą glazurą.