Hoisin-Imbirowe Szaszłyki Wołowe

Hoisin-Imbirowe Szaszłyki Wołowe
Szaszłyki wołowe Hoisin-Ginger to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 20 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 85 kalorii. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 398 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz miód, sos czosnkowy chile, korzeń imbiru i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szaszłyki Wołowe Marynowane Hoisin, Hoisin-Jalapeno okłady wołowe z imbirem, oraz Imbirowo-Hoisin wołowina i szalotki na chrupiących ciastkach z makaronem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cienko pokroić stek boczny w poprzek ziarna i pod kątem, tworząc plastry 1 cal szerokości 1/4 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
2
Ubij razem sos hoisin, sok z limonki, miód, czosnek, sól, imbir, olej sezamowy, chile-sos czosnkowy, płatki czerwonej papryki, i czarny pieprz w misce; wlać do zamykanej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodać pokrojony stek, zalać marynatą, wycisnąć nadmiar powietrza i zamknąć worek. Marynować w lodówce przez 2 do 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
4
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Wyjmij stek z marynaty, a pozostałą marynatę wyrzuć. Nawlecz mięso na szaszłyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
6
Gotować szaszłyki na rozgrzanym grillu, aż gotowane do pożądanego stopnia doneness, 2 do 3 minut na stronie Dobrze zrobione.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Udekoruj prażonym sezamem i posiekaną zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia8
Magazyn