Hoisin-Imbirowe Szaszłyki Wołowe
Szaszłyki wołowe Hoisin-Ginger to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 20 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 85 kalorii. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 398 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz miód, sos czosnkowy chile, korzeń imbiru i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szaszłyki Wołowe Marynowane Hoisin, Hoisin-Jalapeno okłady wołowe z imbirem, oraz Imbirowo-Hoisin wołowina i szalotki na chrupiących ciastkach z makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cienko pokroić stek boczny w poprzek ziarna i pod kątem, tworząc plastry 1 cal szerokości 1/4 cala grubości.
Ubij razem sos hoisin, sok z limonki, miód, czosnek, sól, imbir, olej sezamowy, chile-sos czosnkowy, płatki czerwonej papryki, i czarny pieprz w misce; wlać do zamykanej plastikowej torbie.
Dodać pokrojony stek, zalać marynatą, wycisnąć nadmiar powietrza i zamknąć worek. Marynować w lodówce przez 2 do 12 godzin.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Wyjmij stek z marynaty, a pozostałą marynatę wyrzuć. Nawlecz mięso na szaszłyki.
Gotować szaszłyki na rozgrzanym grillu, aż gotowane do pożądanego stopnia doneness, 2 do 3 minut na stronie Dobrze zrobione.
Udekoruj prażonym sezamem i posiekaną zieloną cebulą.