Hiszpańskie kulki figowo-migdałowe

Hiszpańskie kulki figowo-migdałowe
Hiszpański fig & migdałowe kulki może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 330 kalorii, 8G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jeśli masz nasiona sezamu, brandy, moreli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 47 mówi, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką wynik 81% to danie jest super. Podobne przepisy to Hiszpańskie Kulki Ciecierzycy, Figi i Daktyle, oraz Mini kulki z serem Figowo-orzechowym.

Instrukcje

1
Whizz migdały w robocie kuchennym, aż większość są drobno posiekane, a następnie przewinąć do dużej miski. Z grubsza posiekaj figi, a następnie zmiksuj na gładką lepką pastę. Zeskrobać migdały, a następnie, używając rąk, dobrze wymieszać z suszonymi owocami, brandy, miodem i goździkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone OwoceSuszone Owoce
( 23)( 23)
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Podzielić mieszaninę na 6 i zwinąć w kulki. Przełóż nasiona sezamu na tacę, a następnie zwiń kulki w nich, aż będą przykryte. Przykryj tacę luźno czystym ręcznikiem, a następnie pozostaw kulki figowe do wyschnięcia na tydzień przed zapakowaniem. Będzie przechowywać w chłodnym miejscu przez 2 miesiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn