Hiszpańskie nadziewane papryki to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 398 kalorii. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, kminek, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Hiszpańska Nadziewana Papryka, Hiszpańska Nadziewana Papryka, oraz Hiszpańska Quinoa Faszerowana Papryką.
Hiszpański działa bardzo dobrze z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Bodegas Volver La Mancha Single Vineyard Tempranillo z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.