Hiszpańska Faszerowana Papryka

Hiszpańska Faszerowana Papryka
Hiszpańskie nadziewane papryki to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 398 kalorii. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, kminek, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Hiszpańska Nadziewana Papryka, Hiszpańska Nadziewana Papryka, oraz Hiszpańska Quinoa Faszerowana Papryką.

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Hiszpański działa bardzo dobrze z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Bodegas Volver La Mancha Single Vineyard Tempranillo z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Bodegas Volver La Mancha Single Vineyard Tempranillo
Bodegas Volver La Mancha Single Vineyard Tempranillo
Intensywny fioletowy kolor. Aromaty tytoniu, lukrecji i czarnych porzeczek. Pełne z nutami tostów i dojrzałych owoców. Długie i zrównoważone wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn