Herbed Sałatka ziemniaczana z fasolką szparagową i pomidorami
Herbed Sałatka ziemniaczana z fasolką szparagową i pomidorami jest bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz fasolę, ocet winny, bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka ziemniaczana z fasolką szparagową i pomidorami, Herbed Tomatoes ' n ' Green Beans, oraz Sałatka Orzo z kukurydzą, fasolką szparagową i pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w holenderskim piekarniku; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia; gotować 10 minut.
Dodać fasolę, i gotować 6 protokół lub do miękkości.
W dużej misce połącz Bazyl i następne 7 składników (bazylia przez czosnek).
Dodać mieszaninę ziemniaków; wrzucić dobrze.
Dodaj pomidora, i wrzucić delikatnie. Kryj się i wyluzuj.