Herbed Polenta with Parmigiano-Reggiano

Herbed Polenta with Parmigiano-Reggiano
Herbed Polenta z Parmigiano-Reggiano może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 159 kalorii. Jeśli masz pieprz, rozmaryn, bulion drobiowy o mniejszej zawartości sodu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Minestrone Z Parmigiano-Reggiano, Rozdrobniony Radicchio z Parmigiano-Reggiano, oraz Fettuccine Ze Szpinakiem Z Parmigiano-Reggiano.

Instrukcje

1
Pierwsze 5 składników zagotować w dużym rondlu na średnim ogniu. Stopniowo dodawać mąkę kukurydzianą, stale mieszając trzepaczką. Gotować 3 protokół lub aż gęsty i bąbelkowy, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Zdjąć z ognia; wymieszać z serem i natką pietruszki. Łyżka do poszczególnych misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
W razie potrzeby udekorować gałązkami pietruszki z płaskim liściem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Liściowa PłaskaPietruszka Liściowa Płaska
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn