Heavenly Angel Food Cake
Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 6G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Dzień Matki. Mieszanka liści mięty, ekstrakt waniliowy, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Heavenly Angel Food Cake, Heavenly Angel Food Cake, oraz Heavenly Angel Food Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dolna linia i boki patelni 13 - x 9-calowej z folią aluminiową, dzięki czemu od 2 do 3 cali rozciąga się na boki patelni. (Nie smarować patelni ani folii.) Przesiać razem pierwsze 3 składniki.
Ubij białka jaj i śmietanę z kamienia nazębnego z dużą prędkością za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego, aż utworzą się sztywne szczyty. Stopniowo składaj mieszaninę cukru, 1/3 szklanki na raz, składając tylko do wymieszania po każdym dodaniu. Złożyć wanilii i soku z cytryny. Łyżka ciasto do przygotowanej patelni. (Pan będzie bardzo pełny. Ciasto sięgnie prawie do górnej części patelni.)
Piec w temperaturze 375 na stojaku piekarnika jedną trzecią w górę od dołu piekarnika 30 do 35 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka ciasta wyjdzie czysty. Odwróć ciasto na lekko nasmarowanym stojaku z drutu; ostudzić, z patelnią nad ciastem, 1 godzinę lub do całkowitego ostygnięcia.
Zdjąć patelnię; obrać folię z ciasta.
Ciasto przełożyć na półmisek.
Na wierzchu ciasta równomiernie rozprowadzić lukier cytrynowo-twarogowy.
Dekorować, w razie potrzeby.