Heavenly Angel Food Cake

Heavenly Angel Food Cake
Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 6G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Dzień Matki. Mieszanka liści mięty, ekstrakt waniliowy, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Heavenly Angel Food Cake, Heavenly Angel Food Cake, oraz Heavenly Angel Food Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Dolna linia i boki patelni 13 - x 9-calowej z folią aluminiową, dzięki czemu od 2 do 3 cali rozciąga się na boki patelni. (Nie smarować patelni ani folii.) Przesiać razem pierwsze 3 składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
3
Ubij białka jaj i śmietanę z kamienia nazębnego z dużą prędkością za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego, aż utworzą się sztywne szczyty. Stopniowo składaj mieszaninę cukru, 1/3 szklanki na raz, składając tylko do wymieszania po każdym dodaniu. Złożyć wanilii i soku z cytryny. Łyżka ciasto do przygotowanej patelni. (Pan będzie bardzo pełny. Ciasto sięgnie prawie do górnej części patelni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
PatelniaPatelnia
4
Piec w temperaturze 375 na stojaku piekarnika jedną trzecią w górę od dołu piekarnika 30 do 35 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka ciasta wyjdzie czysty. Odwróć ciasto na lekko nasmarowanym stojaku z drutu; ostudzić, z patelnią nad ciastem, 1 godzinę lub do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Zdjąć patelnię; obrać folię z ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
6
Ciasto przełożyć na półmisek.
7
Na wierzchu ciasta równomiernie rozprowadzić lukier cytrynowo-twarogowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CytrynaCytryna
8
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn