Hawajski tort weselny III

Hawajski tort weselny III
Hawajski tort weselny III wymaga ok. 55 minut od początku do końca. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Ślub wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 153 smakoszy i kucharzy. Mieszanka śmietany, ekstrakt kokosowy, kokosowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Hawajski Tort Weselny, Hawajski Tort Weselny, oraz Hawajski Tort Weselny Ciasteczka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Przygotować i upiec ciasto mix zgodnie ze wskazówkami pakietu dla jednego ciasta 9x13 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wyjąć ciasto z piekarnika. Podczas gdy ciasto jest gorące, przebijaj otwory przez ciasto okrągłym uchwytem drewnianej łyżki. Otwory powinny być w odstępach 1 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Na ciasto wlać pokruszony ananas i sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kruszony AnanasKruszony Ananas
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
5
Lekko ostudzić.
6
W małej misce, ubić budyń błyskawiczny z mlekiem, aż mieszanina zacznie gęstnieć, o 2 protokół. Wymieszać z zamrożoną bitą polewą, a następnie rozłożyć na cieście. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn