Hanoi zupa z makaronem wołowo-ryżowym (Pho Bo)

Hanoi zupa z makaronem wołowo-ryżowym (Pho Bo)
Jeśli masz w pobliżu 45 minut do spędzenia w kuchni, Hanoi wołowina i zupa z makaronem ryżowym (Pho Bo) może być wielki bezmleczne przepis do wypróbowania. Na 6,28 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 956 kalorii, 56g białka, oraz 47 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz Tajskie chiles, kliny limonki, makaron z szerokim ryżem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać anyż Gwiaździsty, można śledzić to danie główne z Mini Star-Bułeczki Anyżowe jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Wietnamskie danie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wietnamska Sałatka Z Makaronem Wołowym: Pho Tron, Zupa Z Makaronem Ryżowym Wołowym, oraz Wietnamska zupa ryżowa z wołowiną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować bulion, podgrzej dużą garnek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj oxtail, imbir, i szalotki; smażyć 8 minut lub aż imbir i szalotki są lekko zwęglone.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
ImbirImbir
OxtailOxtail
3
Dodać wodę i dalej 8 składników( przez laskę cynamonu); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 4 godziny. Odcedzić bulion przez sito do dużej miski; wyrzucić ciała stałe. Powrót bulionu na patelnię i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do medium, i gotować do zmniejszenia do 10 filiżanek (o 30 protokół). Odtłuścić tłuszcz z powierzchni; wyrzucić tłuszcz. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
BulionBulion
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
4
Aby przygotować pozostałe składniki, dodaj pokrojoną cebulę do bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
CebulaCebula
5
Umieść makaron w dużej misce i przykryj wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Odstawić na 20 minut.
7
Drenaż.
8
Umieść 1/3 szklanki kiełków fasoli w każdej z 6 misek do zupy. Top każdej porcji z 1 1/3 Puchar makaronu i 2 uncje oko-of-round. Ostrożnie kadzi 1 2/3 szklanki wrzącego bulionu na każdej porcji (wrzący bulion ugotuje mięso).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełki FasoliKiełki Fasoli
MakaronyMakarony
BulionBulion
MięsoMięso
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
ChochlaChochla
9
Podawać z kolendry, bazylia, chiles, limonki, i hoisin, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
Papryka ChiliPapryka Chili
Sos HoisinSos Hoisin
BazyliaBazylia
WapnoWapno
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn