Hamburgery-jest w bułce
Hamburgery-to w bułce może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 38g tłuszczu, oraz w sumie 585 kalorii. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 22% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 17 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor, musztardę, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na całkiem dobry wynik spoonacular 60%. Spróbuj Najlepsze Hamburgery, Hamburgery Lea, oraz Hamburgery podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na zewnątrz do wysokiej temperatury i lekko olej rusztu.
Mieloną wołowinę podzielić na 4 kulki i spłaszczyć na paszteciki między arkuszami woskowanego papieru.
Na ruszcie przygotowanego grilla położyć paszteciki.
Posypać wierzchołki hamburgerów solą. Grillować przez około 5 minut na stronę lub do pożądanego stopnia doneness.
Podczas gotowania hamburgerów, rozprowadzić każdą górną bułkę z 1 łyżeczką masła i rozprowadzić każdą dolną bułkę z 1 łyżeczką musztardy.
Umieść bułki na grillu na minutę, aby wznieść toast.
Zbierz hamburgery w tej kolejności: bułka, cebula, Burger, ser, pomidor, sałata, szczypta soli i bułka wierzchnia.
Rozłóż majonez na górnej bułce, jeśli używasz.