Przepis dominikański Chimichurri hamburgery jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników południowoamerykańskiej żywności. Na 2,19 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 594 kalorie, 31g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz pomidor, cebulę, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hamburgery Chimichurri, Hamburgery Chimichurri, oraz Argentyńskie Hamburgery Chimichurri dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać wołowinę, cebula, papryka, czosnek, kolendra, oregano, sos sojowy, sos Worcestershire, skąpe 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Formować na 4 (4 1/2 cala szerokości) paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Papryka
Sos Sojowy
Kolendra
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Czosnek
Pieprz
Cebula
Wołowina
Sól
2
Rozgrzej dużą patelnię lub 12-calową ciężką patelnię na średnim ogniu do gorąca, a następnie lekko tosty bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tosty
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Patelnia olejowa, następnie gotować paszteciki, obracając raz, około 8 minut w sumie na średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Transfer do buns.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
5
Wymieszać razem kapustę, marchewkę i 1/4 łyżeczki soli, następnie gotować, obracając od czasu do czasu, aż lekko zwiędnie, około 2 minut. Podziel się między hamburgery.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta
Marchew
Sól
6
Ponownie podsmażyć olej, następnie podsmażyć cebulę i pomidora, obracając raz, aż lekko zwęglone, w sumie około 2 minut. Podziel się między hamburgery.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Wymieszać razem ketchup, majonez i musztardę, a następnie top hamburgery z sosem.