Halloween Marshmallow-Topped Ciasteczka Kakaowe

Halloween Marshmallow-Topped Ciasteczka Kakaowe
Halloween Marshmallow-Topped ciasteczka kakaowe może być tylko deser szukasz. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 36 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 0g białka, oraz 5G tłuszczu. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać masło, ghostmallows marshmallows, cukier cookie mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Ciasteczka kakaowe z krówką i pianką (Mix ciasteczek), Ciasteczka Kakaowo-Marshmallow, oraz halloween Marshmallow treats.

Instrukcje

1
Zrobić ciasto ciasteczkowe zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, dodając kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W Paście Pomarańczowej I żółtejBarwnik Spożywczy W Paście Pomarańczowej I żółtej
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
2
Upuść ciasto za pomocą łyżek stołowych o 2 cale od siebie na nieprzetworzonym arkuszu cookie. Spłaszczyć każde ciastko do Cala z nasmarowanym dnem szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Piec w temperaturze 191° przez 7 do 9 minut. Natychmiast top każde ciastko z 1 prawoślazu. Wróć do piekarnika; piec 2 minuty dłużej, aż ptasie mleczko będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Umieść ciasteczka na regałach chłodzących, aby całkowicie ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W48 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn