Halloween Fudge
Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 1,65 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 507 kalorii. Mieszanka barwników spożywczych, barwników spożywczych, orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Halloween Warstwowe Krówki, Halloweenowy Krówkowy Pierścionek, oraz Halloween Ciasto Ciasto Krówka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat serek w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż kremowy. Stopniowo dodawać cukier, ubijając aż do dobrze wymieszanego po każdym dodaniu.
Dodaj białą czekoladę, orzechy pekan, wanilia i barwniki spożywcze; dobrze wymieszaj.
Rozłóż na wyłożoną folią 8-calową kwadratową patelnię.
Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do firmy.