Halloween Cupcake Cone Ghosts

Halloween Cupcake Cone Ghosts
Halloween Cupcake Cone Ghosts to bezglutenowe i bezmleczne deser. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 114 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1667 fanów. Mieszanka betty devil ' s Food Cake mix, stożki lodów z płaskim dnem, półsłodkie chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Halloweenowe Smakołyki-Chrupiące Czekoladowe Kokosowe Duchy, Dyniowe Chili z Abuelitą na dwa sposoby-Cupcake i Non-Cupcake: moje pierwsze parowanie Cupcake, oraz Vanilla Cupcake-najlepszy test babeczek waniliowych wypiekanych przez 50 piekarzy i liczących dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. zrobić ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu. Napełnij każdy stożek 2 łyżkami ciasta. Przechowywać w lodówce pozostałe ciasto. Stań stożki pionowo w patelni muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
PiekarnikPiekarnik
2
Piec 15 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
3
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 18 regularnych filiżanek do muffinek. Użyj pozostałego ciasta, aby wypełnić kubki muffin około dwóch trzecich pełne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
4
Piec i ostudzić zgodnie z zaleceniami na pudełku na babeczki. Zachowaj do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
W średniej misce umieścić 1 1/2 szklanki cukru pudru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Dodać krem z prawoślazu; wymieszać, naciskając mieszaninę z boku miski, aż grudki razem. Zagnieść na powierzchni roboczej, stopniowo dodając pozostałą 1/2 szklanki cukru pudru, aż ciasto będzie gładkie. Obficie posypać cukrem pudrem na powierzchni roboczej i dłoniach. Kształt kremówki na 12 kulek (1 1/2 cala każda) na powierzchni roboczej; spłaszczyć każdy do koła 5 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z PiankiKrem Z Pianki
Cukier PuderCukier Puder
Lukier KremowyLukier Kremowy
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Lekko spryskaj półmisek sprayem do gotowania, aby zapobiec przywieraniu babeczek do talerza. Obróć 1 stożek do góry nogami i umieść 1 krąg kremówki nad stożkiem, drapując kremówkę, tworząc ciało ducha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
BabeczkiBabeczki
Lukier KremowyLukier Kremowy
8
Umieść 2 miniaturowe czekoladowe chipsy na twarzy dla oczu i 1 dla ust; w razie potrzeby zwilż kremówkę niewielką ilością wody, aby wióry przyklejały się. Sklep objęty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mini Chocolate ChipsMini Chocolate Chips
Lukier KremowyLukier Kremowy
FrytkiFrytki
WodaWoda
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 18 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn