Halibut z Zacierem z awokado i zieloną Papai Slaw może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 472 kalorie, 35g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 7,78 zł za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, ocet ryżowy, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać awokado hass można śledzić to danie główne z Czekoladowy Koktajl Z Awokado jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Steki z halibuta z salsą Papaya Mint, Ananas-Papaja Slaw, oraz Papaja Slaw z pikantnym miodem Vinaigrette.
Instrukcje
1
W dużym rondlu połącz wodę, szalotkę, czosnek, tymianek, pieprz, sól koszerną i olej. Wycisnąć cytrynę na rondlu i dodać do patelni. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
1 Pomarańcza, Skórka
Skórki Z Cytryny
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
W międzyczasie, w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski, wymieszać cukier i ocet i kuchenka mikrofalowa O Dużej Mocy przez 1 minutę; wymieszać, aby rozpuścić cukier.
Umieść halibuta na głębokiej, średniej patelni, pozostawiając trochę miejsca między filetami. Przecedzić rybę na tyle aromatycznym płynem do kłusownictwa, aby ją przykryć. Halibuta delikatnie dusić na bardzo małym ogniu, aż ryba będzie łatwo płatkować widelcem, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Halibut
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Łyżka puree awokado na 4 talerze i top z halibuta. Za pomocą łyżki szczelinowej, kopiec papaja slaw na ryby i służyć od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Piersi Z Indyka
Halibut
Zwykły Ananas
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.