Halibut w stylu azjatyckim w pergaminie

Halibut w stylu azjatyckim w pergaminie
Azjatycki halibut w pergaminie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 36g białka, oraz 4G tłuszczu. Na $6.99 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sos sojowy, bok choy, korzeń imbiru i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Halibut w pergaminie, Łatwy Pergaminowy Halibut, oraz Halibut I Shimeji Zapiekane W Pergaminie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 F. oderwij cztery 15-calowe kwadraty pergaminu lub folii aluminiowej i ułóż na 2 arkuszach do pieczenia. Podziel bok choy i paprykę równomiernie między kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Bok ChoyBok Choy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Na każdym kopcu warzyw ułożyć filet z halibuta i posypać czarnym pieprzem. Top z szalotki i skórki. W małej misce, połączyć sos sojowy, ocet, olej, i imbir. Łyżkę mieszanki równomiernie na halibuta. Top z 4 więcej kwadratów pergaminu lub folii i złożyć krawędzie na kilka razy do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
WarzywaWarzywa
Zielona CebulaZielona Cebula
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
ImbirImbir
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Piec przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Przenieść każdą paczkę na talerz.
5
Podawać nożem, aby rozciąć opakowanie i uważać na parę, która ucieknie.Wskazówka: ten piękny posiłek działa równie dobrze z innymi rodzajami owoców morza. Następnym razem spróbuj dorsza, łososia, przegrzebków morskich lub obranych i deveined krewetek.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
KrewetkiKrewetki
łosośłosoś
DorszDorsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn