Halibut Pieczony W Pergaminie Z Kolendrą I Imbirem
Halibut pieczony w pergaminie z kolendrą i imbirem to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 707 kalorii. Na $9.7 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską, sól morską, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać papier ryżowy można śledzić to danie główne z No Bake Rice Krispies Sowa Cookies jako deser. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Spróbuj Halibut I Shimeji Zapiekane W Pergaminie, Halibut I Shimeji Zapiekane W Pergaminie, oraz Łatwy Pergaminowy Halibut dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
2
Umieść każdy kawałek halibuta na środku arkusza pergaminu. Sezon lekko z morzem salt.In mała miska, wymieszać pozostałe składniki, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Halibut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Na każdym kawałku halibuta umieścić czubatą łyżkę mieszanki i równomiernie rozprowadzić.Przynieś 2 przeciwieństwa stron pergaminu razem i złożyć. Kontynuuj składanie aż do osiągnięcia ryby. Skręć oba końce pergaminu, aby wyglądał jak opakowanie z twardymi cukierkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Halibut
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Umieścić każdą paczkę na blasze do pieczenia i piec przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Cukierki W Czekoladzie
5
Przenieś każdą paczkę na talerz i zachowaj ostrożność podczas otwierania pary będzie bardzo gorąca!
Halibut można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.