Halibut owinięty w Zielenie
Halibut owinięty w zieleń to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 6,73 zł / porcja, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz filety z halibuta, butelkowany sok z małży, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Halibut Owinięty Filo, Halibut Owinięty Ziemniakami, oraz Halibut Owinięty W Bawełnę dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć szalotki i czosnek. Rub 1 łyżeczka mieszanki szalotki na każdym filecie; przykryć i schłodzić.
Umieścić pozostałą mieszankę szalotki, bulion, sok, rzepa, i wino w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż zmniejszy się do 1 1/4 szklanki (o 10 protokół). Wymieszać z musztardą i skrobią kukurydzianą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować 1 minutę lub aż gruby. Trzymaj ciepło.
Liście rzepy parowej, pokryte, 30 sekund lub aż zwiędną. Liście rzepy opłukać zimną wodą i dobrze osuszyć. Osuszyć ręcznikami papierowymi.
Filety posypać solą i pieprzem.
Umieścić 1 filet na środku 2 liści rzepy. Wchodzisz na 4 strony liści na pokrycie filet, tworząc pakiet. Powtórz procedurę z pozostałymi filetami i liśćmi. Pakiety parowe, szew boki w dół, pokryte, 7 minut lub do ryby odbywa.
SOS mżawka równomiernie na opakowaniach.
W razie potrzeby udekoruj plasterkami cytryny.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.