Halibut-Mango Ceviche
Halibut-Mango Ceviche to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 30 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 29 kalorii. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, halibut, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 38%. Podobne przepisy to Halibut-Mango Ceviche, Halibut-Mango Ceviche, oraz Ceviche de Mango (Mango Ceviche) od Ceviche: Kuchnia Peruwiańska.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej szklanej misce, naciskając rybę tak, aby zanurzyła się w płynie. Przykryć i schłodzić 3 do 4 godzin, mieszając od czasu do czasu, aż ryba będzie nieprzezroczysta w środku.
Połączyć jicama, w razie potrzeby, pomidory, i pozostałe składniki w dużej misce. Wymieszać z halibutem i cebulą.
Podawać z frytkami lub tostadas.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.