Halibut gotowany w łuskach kukurydzy

Halibut gotowany w łuskach kukurydzy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 32G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 6,04 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz limonkę, ostry sos, filety z center-cut i halibut oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać łuski kukurydzy, można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Paleo-Bez Jajek I Orzechów jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Kukurydza gotowana w łuskach na grillu z Chile-masłem limonkowym, Aztec Corn BBQ ' D w łupinach, oraz Kukurydza z grilla w łuskach dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce do mieszania, połączyć ostry sos i sos Maggi.
Dobrze wymieszać, aby równomiernie włączyć.
Posyp halibuta z obu stron solą i pieprzem i umieść w misce, polewając marynatą. Przykryj folią i pozostaw do marynowania przez 2 godziny.
Umieść 3 łuski kukurydzy pionowo nakładające się na siebie na desce do krojenia.
Umieścić 1 filet na łuski kukurydzy, zastrzegając marynatę. Top z łyżką pokrojonej cebuli, łyżką marynaty i trochę więcej soli i pieprzu.Złóż od dołu do góry, a następnie od góry do dołu. Następnie złóż po bokach do środka. Powtórz z pozostałymi składnikami.
Owiń folię aluminiową wokół każdego halibuta pokrytego łuską kukurydzy i umieść na dużej żeliwnej patelni lub na patelni. Gotować na średnim ogniu przez 20 minut z każdej strony.
Wyjmij z ognia i ostrożnie usuń folię i łuskę kukurydzy, upewniając się, że nie poparzysz się parą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.