Gyros Z Dziczyzny
Gyros z dziczyzny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 58g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 480 kalorii. Na 10,82 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz majeranek, ocet winny, pieczywo pita i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest solidne. Spróbuj Stek Z Dziczyzny Gyros # SundaySupper, Dziczyzna Bourguignon (Gulasz Z Dziczyzny), oraz Gyros dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać oliwę z oliwek, kminek, czosnek, majeranek, rozmaryn, oregano, ocet z czerwonego wina, sól i pieprz w dużej szklance lub ceramicznej misce.
Dodać paski dziczyzny, i wrzucić do równomiernie płaszcz. Przykryj miskę folią i marynuj w lodówce co najmniej 2 godziny.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować paski z dziczyzny, pół funta na raz, aż dziczyzna zbrązowieje Na zewnątrz i nie jest już różowy w środku, o 8 protokół. Ułóż mięso na rozgrzanych pitach, aby służyć.