Gulasz ze świeżej fasoli i kukurydzy z olejem z papryki

Gulasz ze świeżej fasoli i kukurydzy z olejem z papryki
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie danie główne? Świeży gulasz z fasoli i kukurydzy z olejem Paprikan może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 479 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz uszy kukurydza, fasola, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Spróbuj Gulasz z białej fasoli wędzonej papryki (inspirowany Fabadan Asturiana), Świeży Gulasz Z Fasoli Shell, oraz Gulasz z fasoli, kukurydzy i Kabaczki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
ZROBIĆ OLEJ Z PAPRYKI
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
2
W dużej ciężkiej zapiekance połączyć fasolę z dynią, bulionem z kurczaka i wodą i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na małym ogniu, aż fasola są ledwo miękkie, o 15 protokół, w zależności od wielkości i rodzaju fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
3
Rozgrzać olej na średniej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
4
Dodać cebulę i marchewkę i gotować na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż lekko rumiane, o 8 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
5
Dodaj tę mieszaninę do fasoli i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
6
Dodaj 1 szklankę ziaren kukurydzy do fasoli. Resztę kukurydzy przecedzić w blenderze. Jeśli puree jest bardzo suche, dodać chochlę płynu do gotowania fasoli. Przecier kukurydziany i bazylia wymieszać z fasolą i gotować na wolnym ogniu przez kolejne 15 minut, często mieszając; przecier kukurydziany zagęści gulasz. Jeśli robi się zbyt gęsty, cienki gulasz z gorącą wodą; powinien być lekko ciekły. Smak; dostosuj przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
1/4 Funta Boczniaków Pokrojonych W Plasterki1/4 Funta Boczniaków Pokrojonych W Plasterki
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
ChochlaChochla
7
Rozgrzać olej na małej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
8
Dodać czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż złoty, o 2 protokół; wyrzucić czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
9
Wyjąć patelnię z ognia i wymieszać z papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
10
Gulasz skropić olejem z papryki i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
GulaszGulasz
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn