Gulasz ze świeżej fasoli i kukurydzy z olejem z papryki
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie danie główne? Świeży gulasz z fasoli i kukurydzy z olejem Paprikan może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 479 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz uszy kukurydza, fasola, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Spróbuj Gulasz z białej fasoli wędzonej papryki (inspirowany Fabadan Asturiana), Świeży Gulasz Z Fasoli Shell, oraz Gulasz z fasoli, kukurydzy i Kabaczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
ZROBIĆ OLEJ Z PAPRYKI
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Beztłuszczowy Krem
2
W dużej ciężkiej zapiekance połączyć fasolę z dynią, bulionem z kurczaka i wodą i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na małym ogniu, aż fasola są ledwo miękkie, o 15 protokół, w zależności od wielkości i rodzaju fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku
(oryginalny Smak)
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
3
Rozgrzać olej na średniej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub
4
Dodać cebulę i marchewkę i gotować na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż lekko rumiane, o 8 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski
2 łyżki Whisky Sour Mash
5
Dodaj tę mieszaninę do fasoli i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
6
Dodaj 1 szklankę ziaren kukurydzy do fasoli. Resztę kukurydzy przecedzić w blenderze. Jeśli puree jest bardzo suche, dodać chochlę płynu do gotowania fasoli. Przecier kukurydziany i bazylia wymieszać z fasolą i gotować na wolnym ogniu przez kolejne 15 minut, często mieszając; przecier kukurydziany zagęści gulasz. Jeśli robi się zbyt gęsty, cienki gulasz z gorącą wodą; powinien być lekko ciekły. Smak; dostosuj przyprawy.