Gulasz Z Żubrów
Need a dairy free main course? Gulasz z żubra może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 420 kalorii. Na 4,07 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz wino, sos pomidorowy, mielony tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Spróbuj Gulasz Z Żubrów, Gulasz Z Żubra Meksykańskiego, oraz Gulasz Z Żubra Z Zielenią Wiosenną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 2 łyżki oleju rzepakowego w holenderskim piecu na średnim ogniu; brąz żubra w oleju, 2 do 3 minut na stronę; usunąć żubra i odstawić.
Wlać 1 łyżkę oleju rzepakowego do holenderskiego piekarnika; gotować i mieszać cebulę i seler w oleju do miękkości, o 5 protokół.
Dodać czosnek; gotować i mieszać kolejne 2 do 3 protokół.
Posypać mąkę na mieszaninie i wymieszać do herbu. Wymieszać bulion, wodę, wino, sól, pieprz, goździki, sos pomidorowy, pietruszkę i tymianek do mieszaniny; doprowadzić do wrzenia. Z powrotem żubra do mieszaniny i wymieszać. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie przetargu widelec, o 1 godzinę.